2012-08-21 - 07:56
Meddelande från Limhamns MK

MX syd och återbetalning från Limhamns MK

Angående kommentarena vi fått kan vi bara beklaga. Men det är inte ekonomiskt försvarbart att äventyra medlemmarnas pengar med en förlust på över 20.000 för att genomföra en tävling med så få anmälda. Det finns ju en smärtgräns för alla. Fram till igår em var där 47 anmälda, varav 2 återbud. Av de kvarvarande 45 fanns registrerade betalningar från 21 st. Alltså 6.300. Att det gick ett rykte i Tomelilla var inte konstigt. Ingen av oss trodde på fullaste allvar att det skulle tillkomma ett 40 tal anmälningar till under helgen. Det kom in 7. Det är såklart synd om barnen, men tyvärr inte deras fel, de sköter ju varken anmälan eller ekonomin.

Så ni som betalt in ombeds kontakta vår kassör Christel Andersson via mail christellunda@gmail.com. Uppge samma uppgifter som angivits vid betalning, samt till vilket konto återbetalning önskas. Har ni frågor vänligen ring Christel 0708-560346


Kommentarer
Jonathan Petersson 2012-08-21 10:56:44
Lika tråkigt som självklart att ställa in med det låga antalet anmälda. Den stora frågan är varför detta tapp till denna tävling??

# Är det för tätt mellan Tomelilla & Limhamn?
# Är det för många tävlingar så man hoppar över någon?
# Krockar det med andra tävlingar?
# Vill man inte köra på Limhamns bana av någon anledning?
# Är det för att kompisen inte kör?
# Det kanske är gästförarna som saknas? Varför?
# Annan anledning (jobb bröllop etc)?

Om Mxsyd representanterna från varje klubb kan kolla av sina klubbförare så får vi kanske en indikation på vad som orsakar det låga antalet anmälda.(Mxsyd kan kanske skicka ut ett e-post med denna fråga till 2012 års förare) Utifrån detta kan man förhoppningsvis hitta lösningar för framtida Mxsyd.

Själv är jag tyvärr på en svensexa denna helg och Anna jobbar. Sorgligt men sant!
Jag hoppas och tror på ett starkt framtida Mxsyd.

Peter Petersson
Mck Hallandia